Loading...

Ons huis

De zoektocht

Wij begonnen de zoektocht naar ons eerste koophuis met veel enthousiasme. Totdat wij erachter kwamen dat voor onze wensen en ons budget geen bestaand huis te koop was in de stad. We besloten om de zoektocht te staken en meer geld te gaan sparen. Achteraf bleek dit een super goed idee van ons. Er komt namelijk een nieuwe nieuwbouwwijk net onder Leeuwarden, genaamd de Klamp. Het plan ziet er dorps uit, met ruime woningen, water en groen en op 15 minuten fietsen van het stadscentrum. Het klinkt als onze droomwijk! 

Ons eerste huis

Dus toen wij in juni 2019 te horen kregen dat we een optie hadden op een huis waren we enorm gelukkig! En wat blijkt? Het was ook nog eens onze eerste keuze die we toegewezen kregen. Een paar weken later tekende we de koop- aannemingsovereenkomst. 

Hieronder kun je de bouw van ons huis volgen, onze plattegrond vinden en welke meerwerk keuzes we hebben gemaakt en kun je onze interieur aankopen vinden. Ook geven we je inzicht in de kosten van meerwerk en waar je om moet denken. En niet te vergeten het gene waar ik het meest trots op ben, de keuken!