Loading...

Over mij

Even voorstellen…

Hi, ik ben Marloes Vos (26 jaar) en woon samen met mijn man Hans in Leeuwarden. We wonen ondertussen al 7 jaar samen in een vrij klein appartement en daar gaan we verandering in brengen. Begin 2021 is namelijk ons nieuwbouwhuis klaar!

Thuus.by.us

Tijdens de zoektocht naar een nieuwbouwhuis zijn ideeën ontstaan voor een instagrampagina waar we onze vrienden en familie op de hoogte konden houden van de bouw en keuzes die we maakten. Vanaf 19 november 2019 bestaat Thuus.by.us. Instagram is de manier om inspiratie op te doen en ervaringen te delen met anderen die een nieuwbouwhuis hebben gekocht. Vaak kreeg ik vragen over keuzes die we hebben gemaakt of over het bouwproces. Dat waren nou precies de vragen waar ik zelf ook mee zat voordat we ons huis kochten. Daarom deel ik alles wat ik geleerd heb graag met jou! Op thuusbyus.nl vindt je alle antwoorden voor jouw nieuwbouwhuis, met onderwerpen zoals het bouwproces, de indeling van jouw woning, afbouw mogelijkheden en nog veel meer!

Wil je niks missen van ons nieuwbouw avontuur? Volg mij dan op Thuus.by.us

Onze stijl

In de afgelopen jaren is ons interieur heel vaak veranderd. Ik vind het geweldig om met ons huis bezig te zijn, maar in ons nieuwe huis wil ik toch graag een meer vaste basis. Ons nieuwe interieur heeft een mix van heel veel stijlen. De basis wordt een mix van basic, klassiek, modern en een vleugje vintage. Qua kleur houden we van warme aarde tinten en het materiaal het liefst zo natuurlijk mogelijk. Benieuwd hoe dit er uit gaat zien? Wij ook! We houden je op de hoogte via deze website en Thuus.by.us

 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik hoop je antwoord te kunnen geven op al je vragen omtrent nieuwbouw en daarnaast je te inspireren met leuke interieur tips en DIY projecten.

 

Heel veel liefs,

Marloes